Onze diensten

Door alle veranderingen in de zorg komen steeds meer mensen in moeilijkheden. Er wordt steeds meer verwacht van mensen zelf, van de eigen regie en verantwoordelijkheid. De een loopt tegen problemen aan in het huishouden, de ander moet ineens gaan werken volgens de participatiewet en weer een ander ‘verstopt’ zich in huis omdat hij niet mee kan in de huidige, snelle, sociale wereld.

Wanneer je echter een beperking hebt, of een kind dat vastloopt, dan wordt deze eigen verantwoordelijkheid soms even te veel en kun je de regie kwijtraken. Dan is het fijn wanneer er iemand met je meedenkt en je coacht om je weer op het juiste pad te krijgen. En juist het kiezen van de juiste hulp en hulpverlener wordt steeds moeilijker. Wegwijzer040 gelooft dat je tijdens een eerste contact al kunt ervaren of er sprake is van een dergelijke ´klik.´ Daarom voeren we graag een kennismakingsgesprek om te ervaren of hiervan sprake is.

Wegwijzer040 biedt op een betrokken manier ondersteuning en begeleiding op alle levensgebieden waar hulpvragen voor zijn. Wegwijzer040 is met name actief in, zoals 040 zegt, Eindhoven en omgeving zoals Geldrop, Heeze, Nuenen, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

Wij richten ons met onze dienstverlening op de volgende doelgroepen: 

Heb je interesse of een vraag, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.