Grip op je beperking

Stempels, tegenwoordig heeft iedereen er wel een. Toch doet het wat met je. Meestal krijg je die niet voor niets. Er is iets gebeurt. Iemand vond dat er iets mis was. Je hebt of had zelf moeite om mee te komen met de rest.

Wegwijzer040 gaat met jou (en soms ook je familie of vrienden) onderzoeken wat jouw ‘stempel’ betekent in jouw leven. Want wat ASS betekent voor jou is anders dan bij andere mensen met ASS. Zie het dus als een soort voorlichting. Samen gaan we onderzoeken hoe je het beste met je beperkingen om kunt gaan. Het biedt jou en ook mensen die dichtbij je staan handvatten. Zo kun je beter leren omgaan met de situatie. 

Wegwijzer040 komt graag een keer op gesprek om kennis te maken. Het belangrijkst is dat je het gevoel hebt dat iemand met je meedenkt die je vertrouwt en betrokken is. Iemand die kennis van zaken heeft maar je niet als gehandicapte behandelt. Als er een klik is met een van onze begeleiders, kunnen wij je helpen om grip te krijgen op je beperking. 

Ben je onder behandeling bij bijvoorbeeld Autisme Punt, Apanta of GGzE, ook dan kan Wegwijzer040 je ondersteunen. We hebben een goede werkrelatie met deze partijen.

Samen gaan we aan de slag om

  • Situaties aan te pakken waar problemen zijn ontstaan

  • Te leren wat ASS voor jou betekent

  • Te zorgen dat je omgeving meer begrip krijgt voor je

  • Jou weer klaar te maken om zelfstandig verder te kunnen

Klik hier om contact op te nemen met Wegwijzer040