Werk en toekomstperspectief

Het hebben van een passende daginvulling en/of het hebben van een duidelijk doel in je leven om naartoe te werken is essentieel om lekker in je vel te zitten. Wegwijzer040 helpt hierbij.

Wegwijzer040 biedt ondersteuning aan mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, of mensen die meer specialistische aandacht vragen bij dit vraagstuk dan de reguliere loopbaanconsulent kan bieden. Door jarenlange ervaring in het werken in de arbeidsintegratie van mensen met een zeer grote afstand tot de arbeidsmarkt zijn wij in staat om passend advies en coaching op maat te bieden. Ook scholieren die door het ontbreken van een toekomstperspectief uit (dreigen te) vallen zijn gebaat bij onze aanpak.

Wegwijzer040 heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen met een beperking naar een passende plek op de arbeidsmarkt. Een van de belangrijkste elementen van een goed begeleidingstraject is dat er sprake is van een goede ‘klik’ tussen begeleider en kandidaat. Als er sprake is van een ‘klik’ tijdens een begeleidingstraject, worden de beste resultaten bereikt.

In iedere levensfase spelen andere vragen op dit gebied. Om die reden is er een opsplitsing gemaakt tussen